ASO Skoda Poznań

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• ASO Skoda Poznań

Dobry klient jesteś

ASO Skoda Poznań

Postanowiłem po mojej piątkowej wizycie w ASO opisać swoje wrażenia.
    Mam nadzieję że będę obiektywny.
    Mowa tu o serwisie Sunny przy ul.Obornickiej w Poznaniu.
    Auto przyjęto bez problemów o umówionej godzinie.
    Rozpoczęto przegląd po 60.000km.
    Wymienili gumke przy stabilizatorze o czym mnie poinformowali i pokazali (to miło) .
    Po czym (według zapewnień mogłem byc przy wymianie oleju i filtrów) zabrali sie za wymiane filtrów i oleju i tu o mnie zapomnieli :cry: .
    Nie pokazali mi niczego choć o to prosiłem.
    Czasowo zmieścili się w 3 godzinach z serwisem auta ale ponad godzinne czekanie na umycie i posprzątanie auta doprowadzało mnie do szału :x .
    I się doczekałem uśmiechnięty pan wręczył mi klucze od wyczyszczonego auta.
    Jako myjni to nie polecam tragedia. :?
    Co do reszty wykonanych usług to mam nadzieję że się bardziej postarali niż przy myciu auta.
    Ogólnie jestem zadowolony aczkolwiek pozostał niesmak po tym że mnie nie zaprosili gdy robili wymianę oleju,wymienione stare filtry pozostawili w bagażniku.
    Dostałem rabacik na części 10% lecz nie z uwagi na OCP o której nikt tam nie słyszał lub udawali że nie wiedzą o czym mówię :shock: .
    Czas pokaże, moja ocena tego serwisu to 4. :|

Komentarz

• tomi98
      Rider
      • 2004
      • 564

Ja też korzystam z Sunny od 2004 i oceniam ich na 5 z małym minusem. Był kiedyś zgrzyt ale już o nim zapomniałem. Byłem na kilku przeglądach, ostatnio robiłem duży przegląd ( rozrząd + klocki ) . Poziom wykonanej usługi oceniam wysoko i ceną nie powalili mnie z nóg. Zawsze dostaję rabat i dopóki tak mnie będą traktować i moją octę - to pojawię się na przeglądzie .
      OCP o której nikt tam nie słyszał lub udawali że nie wiedzą o czym mówię
      słyszeli na pewno , rozmawiałem z kierownikiem serwisu o OCP i jest jeden pracownik ( nazwiska nie pamietam ) serwisu który również wie o OCP.

Komentarz

no mi tez kiedys umyli auto hahaha ale nastepnym razem prosilem zeby juz go nie myli :wink: ale reszta w miare ok no bo ciezko cos zje... przy wymianie oleju itp.

co do serwisu pogwarancyjnego to trudno mi powiedziec bo serwis mam w domu :wink: i dzieki temu auto chodzi perfekcyjnie k

Komentarz

• aciu
          Rider
          • 2005
          • 685

desmo, niedługo też się wybieram na przegląd 60 kkm. Ciekaw jestem ile kasy muszę zabrać . Podaj na PW ile płaciłeś i co wymieniali.

Co do mycia w tym serwisie to też nie jestem zadowolony- jeszcze się muszą dużo uczyć, niech próbują na swoich. :P

Komentarz

Pracuję...